Hondentoilettage:

Bij honden is de huid en vacht erg belangrijk. Een slecht verzorgde vacht, met veel haar, gaat klitten en kan niet meer voldoende ademen. Een goede vachtverzorging is dus niet alleen voor de schoonheid, maar is ook van levensbelang.

Ook tijdens de winter is het aangeraden om uw hond naar een verzorgingssalon te brengen. Door het natte weer blijven de haren van uw hond langer nat en gaan dus eerder klitten. Ook duurt het bij een lange vacht langer voordat die droog is dan bij een korte vacht, en vocht is nadeliger voor uw hond dan de kou. 

De verzorging gebeurt in overleg met u. Wil u graag het model van de rasstandaard of hebt u liever een aangepast kapsel voor uw hond, alles is bespreekbaar. Door het bekijken en aanvoelen van de vacht, kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen.

Kattentoilettage:

Last van al die losse haren in huis? Heeft uw kat geregeld last van haarballen? Heeft uw kat last van klitten? En bent u zelf niet in staat dit probleem op te lossen… Dan bent u Pink Poodles aan het goede adres …

In ons kattentrimsalon worden zowel kort- als langharige katten geplukt, ontwolt en geborsteld zodat alle onderwol en losse haren worden verwijderd. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de kat te scheren. Ook hiervoor kunt u bij Pink Poodles terecht.